Dy vjet pasi pandemia filloi të riformojë mënyrën se si jetojmë, sapo kemi filluar të mendojmë sërish për udhëtimet.

Nëse ka qenë e vështirë për të gjithë, për pacientët me dializë dhe partnerët e tyre të kujdesit ka qenë veçanërisht e tillë, të cilët për të udhëtuar duhet të marrin në konsideratë kompleksitetin e shumtë rreth planeve të trajtimit, pa lënë pas dhe ndjeshmërinë ndaj komplikimeve serioze nga COVID-19.  

Me këtë ndjenjë përgjegjësie, qëllimi dhe krenarie ndajmë me ju lajmin për platformën tonë të re të rezervimeve d.HOLIDAY për kryerjen e dializës gjatë pushimeve. Kjo ofertë e re është vendosur për të siguruar një përvojë të përmirësuar ndjeshëm për pushuesit që kryejnë dializë, të cilët tani mund të aplikojnë një numër filtrash në kërkimin e tyre, të zgjedhin opsionet e pagesës paraprakisht dhe të kenë shikueshmëri në kohë reale të disponueshmërisë së trajtimit në të gjithë rrjetin e Diaverum, në 24 vende në mbarë botën. Në kombinim me Udhëzuesi i Udhëtimit Diaverum i hartuar në korrik 2021, procesi i rezervimit të pushimeve për pacientët me dializë tani është më i thjeshtë, më i shpejtë dhe po i fuqizon ata më shumë se kurrë më parë, duke i dhënë mundësinë që të jenë në lëvizje dhe të realizojnë ëndrrat e tyre për udhëtime. 

 

Si funksionon 

Platforma d.HOLIDAY ju lejon ju dhe anëtarët tuaj të eksploroni opsionet e trajtimit dhe të rezervoni atë që u nevojitet, në vetëm tre hapa të thjeshtë: 

  1. Shkruani destinacionin dhe zgjidhni datat e udhëtimit; 
  2. Aplikoni filtra në kërkimin e tyre, duke përfshirë opsionet e trajtimit, kërkesat specifike mjekësore dhe pajisjet e dëshiruara;
  3. Zgjidhni klinikën, regjistrohuni dhe rezervoni vendin, me konfirmimin e disponueshmërisë me email brenda 72 orëve pune.

Ju mund të shikoni këtu një animacion të shkurtër në platformën e ofruar. 

 

Sidoqoftë, platforma ofron më shumë se vetëm opsione të rezervimit në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo u ofron gjithashtu pushuesve me dializë: 

  • informacion mbi destinacionet e pushimeve, duke përfshirë Udhëzuesin e tij të Udhëtimit  
  • këshilla se si të planifikojnë pushimet në përputhje me nevojat e tyre për trajtimin e dializës 
  • udhëzime në lidhje me dokumentacionin dhe mjekimin 

Nevoja për të udhëtuar – qoftë një udhëtim i shkurtër, apo një aventurë ekzotike jashtë shtetit – buron nga një nevojë themelore njerëzore për të lëvizur lirshëm. Për pacientët me dializë, kjo lëvizje duhet të hartohet duke iu përshtatur trajtimit që është kritik për mbijetesën e tyre, me të cilin si organizatë, Diaverum është e përkushtuar t'i lidhë ata nëpërmjet ofertave të udhëtimit, kudo që ata ëndërrojnë të shkojnë. 

Kemi kënaqësinë t'ju ftojmë të mësoni më shumë rreth platformës d.HOLIDAY, si dhe ofertat tona më të gjera të pushimeve 

Të rejat e fundit

Përmirësim i vazhdueshëm

Trajnim Lidershipi

Përkujdes, përkujdes i vërtetë

Dita Botërore e Veshkave

d.HOLIDAY

Dializa gjatë pushimeve është bërë më e thjeshtë