Kemi kënaqësinë të njoftojmë se nga 1 tetori, Diaverum Shqipëri ka hapur zyrtarisht dyert për zyrat e saj të reja. 

E vendosur në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë, zyrat e reja janë vendosur brenda qendrës dinamike dhe me zhvillim të shpejtë të qytetit, ku ndërtesat historike përzihen me ndërtesa moderne. Ky vend i ri është afër Parkut të Madh të Tiranës, duke ofruar hapësirë të bollshme në natyrë për punonjësit për të shijuar një pushim dreke. 

Në total, selia e re do të shërbejë për 10 punonjës, duke mbuluar të gjithë spektrin e disiplinave të nevojshme për të kryer me sukses operacionet në vend. Kujdes i veçantë është kushtuar për t'u siguruar që hapësirat e brendshme të ofrojnë një mjedis të sigurt dhe të rehatshëm, me dekor që merr frymëzim të drejtpërdrejtë nga kultura e përkujdesit të vërtetë të Diaverum. 

Duke komentuar selinë e re dhe çfarë do të thotë kjo për Diaverum Shqipëri, Klodian Shehi, Drejtori Ekzekutiv, tha: “Për ne, kjo lëvizje do të thotë një hapësirë më e madhe që na lejon të kryejmë operacionet tona të përditshme nga afër, ndërkohë që jemi në përputhje me rregulloret e COVID-19. Jemi të kënaqur që do të ndërveprojmë me njëri-tjetrin si para pandemisë dhe do të punojmë së bashku në një hapësirë që na lejon të optimizojmë efikasitetin. Shpresojmë që zyrat e reja të frymëzojnë entuziazëm dhe pasion tek ekipi". 

Të rejat e fundit

Përmirësim i vazhdueshëm

Trajnim Lidershipi

Përkujdes, përkujdes i vërtetë

Dita Botërore e Veshkave

d.HOLIDAY

Dializa gjatë pushimeve është bërë më e thjeshtë