Komunikimi Shqipëri Specialiste Komunikimi Jori Katundi
+355 696 670 709
Jori.Katundi@diaverum.com
Burime Njerëzore Shqipëri Drejtor i Burimeve Njerëzore Edona Krasniqi
+355 697 899 311
Edona.Krasniqi@diaverum.com
Asistent Administrativ Shqipëri Asistent Administrativ Jori Katundi
+355 696 670 709
Jori.Katundi@diaverum.com
Mbrojtja e të Dhënave Shqipëri Oficer për Mbrojtjen e të Dhënave
+355 696 670 709
al.dpo@diaverum.com

Ndani komentet tuaja!

Jemi të përkushtuar të përmirësojmë përvojën tuaj Diaverum

Nëpërmjet portalit MyDiaverumExperience mund të dërgoni komente në lidhje me çdo përvojë që keni pasur me Diaverum, të cilën doni ta sillni në vëmendjen tonë. Mund ta bëni këtë në gjuhën që ju flisni dhe në mënyrë anonime, nëse dëshironi.

Dërgoni komentet tuaja përmes MyDiaverumExperience

Zyrat Qendrore

Rruga Papa Gjon Pali II
Pallati 11, Kati 2
Tirana
Albania

Tel: +355 44 51 84 40
Email: albania@diaverum.com

Map